Aanschaf 2 energiezuinige bedrijfswagens

New. bus 6New. bus 5New. bus 4

De Sprinter met BlueEFFICIENCY-pakket.
Het is ons streven uw individuele mobiliteit zo voordelig en duurzaam mogelijk vorm te geven: De innovaties die dat mogelijk maken, bundelen we onder het begrip BlueEFFICIENCY: op elkaar afgestemde componenten die er toe bijdragen dat het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot aanzienlijk worden teruggedrongen.

 

Hoe goed dat werkt, bewijst de Sprinter met het BlueEFFICIENCY-pakket . Vooral bij het distributietransport binnen de bebouwde kom zorgt de samenwerking tussen de ECO start/stop-functie, de zuinige dieselmotor en de andere onderdelen ervoor dat de emissies en het brandstofverbruik merkbaar dalen. Dat verlaagt niet alleen de kosten, maar heeft ook een positieve invloed op het milieu. Legendarisch zuinig in het verbruik.
Als een van de meest milieuvriendelijke voertuigen in zijn klasse haalt de nieuwe Sprinter dankzij de consequent doorontwikkelde motoren en de vernieuwende BlueEFFICIENCY-technologie uitstekende waarden voor emissie en verbruik.

 

De Sprinter is standaard bijvoorbeeld voorzien van een elektrisch gestuurde brandstofpomp, generatormanagement, een Fuel-Communie achteras en banden met geoptimaliseerde rolweerstand. Dankzij zijn zuinige motoren is het mogelijk om als eerste bestelwagen met de meeste modellen te voldoen aan de strenge Euro VI-emissienorm .
• Dieselmotor OM 651 (Euro VI of Euro5b+ gr. III) of dieselmotor OM 642 (Euro VI)
• ECO start/stop-functie
• ECO-stuurbekrachtigingspomp
• Elektrisch geregelde brandstofpomp
• Banden met geoptimaliseerde rolweerstand
• Fuel-Economy generator