Asfalt zagen

Het zagen van asfalt is specialistenwerk. Bent u op zoek naar een bedrijf gespecialiseerd in asfalt zagen? Neem direct telefonisch contact met ons op via 038 – 332 59 70. U kunt ons inschakelen voor werkzaamheden door heel Nederland. Wij werken voornamelijk voor bedrijven, maar als particulier bent u uiteraard ook welkom.

 

Asfalt zagen

 

Asfalt zagen door heel Nederland

U kunt ons inschakelen voor werkzaamheden door heel Nederland. Wij beschikken over een groot assortiment aan zaagmachines, waardoor we elke klus aan kunnen. Of dit nu een kleine of grote klus betreft! Wanneer u ons inschakelt, krijgt u altijd één vast contactpersoon toegewezen. Uw contactpersoon is volledig op de hoogte van het project en kan snel schakelen. Dit zorgt voor tijdwinst, waardoor we de kosten laag kunnen houden. Wij werken onder andere veel in de steden Amsterdam, Deventer, Zwolle en Utrecht.

Mogelijkheden

Alle soorten sparingen in diverse (natuur)steensoorten, beton en asfalt behoren tot de mogelijkheden. Hierbij kunnen we zowel horizontaal, verticaal als rond zaagwerk uitvoeren. Bedrijven schakelen ons in om verschillende redenenen. Bijvoorbeeld om kabels of leidingen onder de weg te plaatsen. Een van onze specialiteiten is het zagen van dilataties volgens KIWA-norm. Naast asfalt kunnen wij ook vloerverwarming frezen of zagen.

Over Kwakkel BV

Bij Kwakkel BV werken we met een team van circa 40 vakmensen. Elke medewerker heeft zo zijn of haar eigen expertise. Van sloopwerk tot sanering. Wij vinden het belangrijk netjes te werken en de werkplek ook weer schoon achter te laten. Daarnaast zijn al onze medewerkers op de hoogte van alle wet- en regelgeving op het gebied van milieu, kwaliteit, gezondheid en veiligheid.

 

Kwakkel BV 10 /10 – 2 beoordelingen