Betonboren

Van het maken van een afvoer voor het toilet tot het boren van grote sparingen in vloeren en wanden van beton: Kwakkel BV in Kampen helpt u graag. Wij zijn met onze ruime ervaring de expert op het gebied van betonboren. Daardoor vinden we altijd een manier om u vakkundig en zonder overlast te helpen. U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen via het contactformulier!

Onze werkzaamheden

Betonboringen komen van pas bij onder andere het doorvoeren van leidingwerk, rioleringen en renovaties. Onze specialisten doen dit vrijwel dagelijks voor bijvoorbeeld:

  • De afvoer voor het toilet;
  • De doorvoer voor afzuigkappen en kachels;
  • Grotere sparingen in o.a. betonwanden en -vloeren;
  • Inkassingen en opleggingen voor lateien en staalconstructies.

Betonboren: de methodes van Kwakkel BV

Geen enkele klus is hetzelfde. Daarom beschikken we bij Kwakkel BV over de nieuwste machines en gereedschappen die voldoen aan de laatste milieu eisen. Daarmee kunnen onze vakmensen prettig werken en de beste resultaten leveren.  We kijken per project welke methode we toepassen. Bij betonboringen gebruiken we vaak een diamantboor. Deze wordt met water gekoeld en zorgt voor bijna geen stof en minder beschadigingen. Soms is droogboren een betere keuze om de overlast te beperken. Door bronafzuiging wordt ook bij deze techniek stof in de omgeving zo veel mogelijk beperkt.

Bij betonboringen komen altijd boorkernen vrij. De hoeveelheid is afhankelijk van de diameter van de boring. We streven ernaar om de overlast zoveel mogelijk te beperken. Daarom plaatsen we opvangbakken waar nodig. Het boorwater dat vrijkomt wordt zoveel mogelijk opgezogen. Als er aan de bovenkant van de boring niet genoeg ruimte is, boren we met de juiste hulpstukken een gat van onder naar boven in het beton.

Precisie en kwaliteit

Betonboren moet precies en nauwkeurig. Bij Kwakkel BV gebruiken we gereedschap van hoge kwaliteit. Onze boor- en zaagafdeling beschikt over ervaren boorders en zagers die weten wat ze doen. Hierbij is nauwkeurigheid en precisie essentieel voor een goede uitvoering. Door zorgvuldig te werk te gaan beperken we tijdens de werkzaamheden de overlast zoveel mogelijk en na de uitvoering zorgen wij dat de ruimte netjes wordt opgeleverd.

Meer dan alleen boren in beton

Betonboren is niet het enige waar Kwakkel BV goed in is. We zijn in heel Nederland verantwoordelijk voor onder andere renovatiesloopwerk, totaalsloop, industriele sloop, betonboringen, betonzagen, boor- en freeswerk, asfaltzagen, frezen van vloerverwarming, chemische verankeringen en koppensnellen. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem contact met ons op.

Dé specialist in betonboren

Het boren in beton besteedt u het liefste uit. Wilt u echte professionals voor betonboringen? Neem dan vandaag nog contact op met Kwakkel BV. Wij werken in vrijwel heel Nederland. Zo voeren wij betonboringen uit in Amsterdam, Almere, Lelystad, Utrecht, Dronten, en Zwolle. Vraag vandaag nog een offerte bij ons aan. Dit kan door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar 038 – 332 59 70. Gaan onze vakmensen straks bij u aan de slag met betonboren?