Betonzagen

Betonzagen is vaak een voorbereiding voor de werkzaamheden daarna, bijvoorbeeld het slopen van een wand voor de nieuwe indeling. Betonzagen voor een hoofdaannemer betekent bijvoorbeeld voorbereidend werk voor het aanleggen van een nieuwe fundering. Voor onze eigen werkzaamheden doen wij dit vaak ter voorbereiding op onze sloopwerkzaamheden door het zagen van slooplijnen in wanden en vloeren. Voor de installateur gaat het vaak om het aanleggen van nieuwe leidingen.

Zoekt u een innovatieve partner op het gebied van betonzagen en diamantzagen? Zagen met diamant in steenachtige materialen (beton/steen/asfalt) is specialistisch werk. U kunt altijd rekenen op de vakmensen van Kwakkel BV. Wij nemen het project graag uit handen. Interesse? Vraag vandaag nog een offerte bij ons aan.

De voordelen van diamantzagen

Door eerst te zagen ontstaan er strakke (sloop)lijnen tussen de delen die moeten blijven en delen die gesloopt moeten worden. 

Kiest u voor hakwerk of voor betonzagen? Door meer zaagsnedes te maken, worden overbodige delen in blokken weggehaald en wordt er minder gehakt.

 

Diamantzagen heeft nog meer voordelen:

  • Een rechte zaaglijn;
  • Weinig trilling;
  • Minder geluidsoverlast;
  • Minder stof.

Zagen bij Kwakkel BV

De zaagwerkzaamheden voeren wij uit met een watergekoelde diamantzaag. Het koelwater wordt hierbij meestal opgezogen. Met onze wandzagen bewerken we metselwerk, betonwanden en -vloeren van verschillende diktes. Vloeren en daken worden uitgenomen en daarna naar een puincontainer afgevoerd. Hiernaast ziet u de diamantzagen die gebruikt worden bij de werkzaamheden. 

Diamantzagen

Schakel nu een specialist in betonzagen in!

De mogelijkheden voor diamantzagen zijn velerlei. Neem contact op met Kwakkel BV door te bellen naar 038 – 332 59 70 of door ons contactformulier in te vullen.
Over de locatie hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij werken in grote delen van het land, waaronder Amsterdam, Almere, Lelystad, Utrecht, Dronten, en Zwolle


Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in betonzagen. Bent u voor uw project op zoek naar een specialist in betonboringen, renovatiesloopwerk of het infrezen van vloerverwarming? Ook dan bent u bij Kwakkel BV aan het juiste adres!