Pand strippen

Een pand laten strippen is tegenwoordig lastiger dan u denkt. Elk huis of gebouw is weer anders, daarom doen wij altijd eerst goed onderzoek in het pand. Nadat we het pand hebben bestudeerd, maken we een goede planning. Hierna volgt overleg en dan beginnen we met het strippen van het pand.

Voor het strippen van een pand bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies waar we op moeten letten als we een pand strippen. Vroeger werd het pand gelijk gesloopt, maar tegenwoordig is het belangrijk om de elementen die van het pand af komen direct te scheiden. Dit zorgt voor minder werk en zo zijn we sneller klaar bij het strippen en slopen van een pand.
Pand Strippen

Pand strippen, en dan?

Als het strippen van het pand goed is gegaan, kunnen er meerdere werkzaamheden gedaan worden. Er kan worden gekeken of er asbest aanwezig is. Mocht dit het geval zijn, dan zal het asbest worden verwijderd. Dit is een heel proces, omdat asbest erg schadelijk is voor de gezondheid. Asbest moet helemaal worden weggehaald uit het pand. Nadat al het asbest is verwijderd, kan het pand gesloopt worden. Kwakkel BV doet namelijk ook sloopwerk.

Sloopwerk

Naast dat wij een pand strippen, nemen wij ook sloopwerk aan. Wij slopen een enkele wand of een kleine kamer, maar we doen we ook totaalsloop. Totaalsloop wil zeggen, complete woningen of complete fabrieken slopen. Wij kiezen hier altijd voor een veilige aanpak, omdat een ongeluk in een klein hoekje zit. Net als bij een pand strippen, maken we hier een plan en zorgen we dat alles vlekkeloos verloopt. Na het slopen, zorgen we dat alles netjes en schoon achtergelaten wordt. Dus zoekt u iemand die eerst een pand kan strippen en daarna slopen? Bij Kwakkel BV bent u aan het juiste adres.

Contact en locatie

Kwakkel BV zit gevestigd in Kampen aan de Gildestraat 20-A. Wilt u een afspraak maken om uw pand te laten strippen? Of wilt u meer informatie? U kunt ons een e-mail sturen via info@kwakkelbv.nl of bellen met 038 – 332 59 70.