Sloopwerk

Of het nu gaat om het slopen van een enkel wandje, renovatie- of totaalsloop, Kwakkel BV gaat elke uitdaging op het gebied van sloopwerk aan. We kiezen daarbij voor een veilige, zorgvuldige en flexibele aanpak. Kenmerkend voor onze manier van werken is actieve samenwerking, korte lijnen en duidelijke communicatie. We onderstrepen het belang van een goede relatie, tussen medewerkers onderling én u als opdrachtgever. Voorafgaand en tijdens de sloopwerkzaamheden houden we rekening en contact met de omgeving. Wij doen onder andere sloopwerk in Kampen, Zwolle, Amsterdam en Utrecht.

Sloopwerk via Kwakkel BV!

Een goede voorbereiding is het halve werk tijdens de uitvoering. Daarom hechten wij grote waarde aan goed onderzoek, een strakke planning en nauw overleg. Door concrete afspraken en werkomschrijvingen zorgen we voor duidelijkheid en overzicht. Het materiaal dat vrijkomt bij de sloop kan worden hergebruikt of verwerkt tot nieuwe grondstof. En natuurlijk leveren wij het restafval gescheiden aan bij een erkende afvalverwerker. Door onze jarenlange ervaring zijn onze specialisaties onder andere: Totaalsloop van fabriekscomplexen, complete ketelhuizen van melkfabrieken, woningen t/m het schuurtje achter de woning.

Renovatiesloop van badkamers, keukens en sanitair

De vloeren en paden kunnen volledig afgeschermd worden ter bescherming van de werkplek. Tijdens de werkzaamheden wordt volledig stofarm en trillingvrij gewerkt. Na het opleveren van het werk treft u een opgeruimde en schone ruimte aan, klaar voor de herinrichting. Uw project vanuit één loket geregeld. Eén aanspreekpunt: tijdwinst en lage kosten.

Dankzij de totale dienstverlening van Kwakkel BV zijn uw sloop- en renovatiesloopwerkzaamheden eenvoudig te combineren met boor- en zaagwerk en asbestsaneringswerkzaamheden, met als eindfase de werkplek schoonmaken door onze schoonmaak dienstverlening. Wij kunnen u ook helpen met vloerverwarming frezen of zagen, betonboringen en meer.

Sloopwerk

Wij regelen het totaalpakket voor u. Vanaf ons allereerste contact tot het schoon en netjes achterlaten van de werkplek. Sloopwerk? Schakel sloopbedrijf Kwakkel BV in.

 

Sloopwerk

 

Kwakkel BV 10 /10 – 2 beoordelingen