Betonvloer slopen

Bij het aanleggen van nieuw leidingwerk, bij het herstellen van een bestaande fundering of bij andere redenen om meer ruimte te creëren in uw woning kan het voorkomen dat de betonnen vloer gesloopt moet worden. Een betonvloer slopen is geen eenvoudige klus. Niet iedere betonvloer laat zich namelijk met simpel gereedschap zoals een handmoker verwijderen. Er is meer voor nodig: fysieke kracht, professioneel gereedschap en ervaring. Kwakkel BV is dé specialist in renovatie sloopwerken, betonboringen, betonzagen en totaalsloop en wilt u dan ook graag helpen bij al uw sloopwerk. Wilt u een betonvloer slopen? Schakel dan de hulp in van Kwakkel BV

Zelf de betonvloer slopen of een sloopbedrijf inschakelen?

Wanneer u een betonvloer wilt laten slopen heeft u de keuze om dit zelf aan te pakken of om een sloopbedrijf in te schakelen. Wanneer u zelf de betonvloer wilt verwijderen, kunt u er al snel achter komen dat het zonder zwaar en professioneel gereedschap niet gaat lukken. Wanneer u daarna dan toch besluit om een sloopbedrijf te benaderen voor de klus, kan het zijn dat het sloopbedrijf meer werk zal hebben om de betonvloer netjes te kunnen laten verwijderen, dan wanneer u direct een sloopbedrijf had ingeschakeld. Het is dus raadzaam om een betonvloer direct te laten slopen door ervaren vakmannen van een sloopbedrijf. 

 

Een betonvloer laten slopen door een sloopbedrijf

Zoals hierboven al vermeld kunt u het slopen van een betonvloer het beste overlaten aan een ervaren sloopbedrijf. Kwakkel BV beschikt over een team van deskundige vakmannen die jarenlange ervaring hebben op het gebied van sloopwerk, waaronder ook het slopen en verwijderen van diverse betonvloeren. Verder beschikt het sloopbedrijf ook over al het benodigde professionele gereedschap om een betonvloer zo netjes en efficiënt mogelijk te laten verwijderen. Daarnaast denkt Kwakkel BV ook met de klant mee, is transparant over de kosten en behandelt alle projecten volgens alle eisen en regels. 

Betonvloer slopen? Schakel Kwakkel BV in!

Wilt u een betonvloer laten slopen voor het aanleggen van nieuw leidingwerk of om een nieuwe indeling te maken in uw woning? Twijfel dan niet en schakel de hulp in van een professioneel sloopbedrijf. Kwakkel BV is gespecialiseerd in totaalslooprenovatie sloopwerkenbetonboringen en betonzagen en nog veel meer, waaronder ook het slopen van een betonvloer. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 038 – 332 59 70 of door ons een e-mail te sturen.