Circulair slopen

Een steeds bekendere manier van slopen is circulair slopen. Hierbij wordt sloopwerk verricht, waarbij het materiaal hergebruikt kan worden en niet afgevoerd wordt als afval. Wij van Kwakkel BV hebben ervaring in het circulair slopen van projecten, waarbij het materiaal in het project wordt gestopt of een andere bestemming krijgt. Dit zorgt ervoor dat er duurzamer wordt omgegaan met het materiaal. Wij helpen ook u graag met het circulair slopen van een project!

Circulair slopen
Circulair slopen bij Kwakkel BV

Het verwerken van materiaal

Vooral bij renovatiesloop en totaalsloop zijn er genoeg materialen die weer gebruikt kunnen worden voor het project zelf. Binnen het circulair slopen zullen materialen vrijkomen als keukens, deuren, dakpannen, trappen of houtmateriaal. Dit zijn materialen en onderdelen die in de meeste gevallen hergebruikt kunnen worden en een nieuw leven kunnen krijgen. De vakmannen van Kwakkel BV hebben ervaring in het zorgvuldig slopen van projecten, waardoor we dit materiaal kwalitatief kunnen verwijderen en hergebruiken.

Nieuwe manier van slopen

Het circulair slopen is en blijft de nieuwe manier van slopen. Juist omdat grondstoffen schaars worden, is het belangrijk dat we kijken naar een duurzame manier om dit in stand te houden. Circulair slopen is hierin een mooie manier om hieraan bij te dragen door hergebruik van deze grondstoffen. Voordat we aan een project zullen beginnen, kijken we naar de mogelijke materialen en grondstoffen die we kunnen winnen. Omdat we al vanaf het begin van het circulair slopen kijken naar deze mogelijkheden, zal er meer haalbaar zijn. We komen dan ook graag met u in contact om een waterdicht plan op te stellen voor het circulair slopen!

Circulair slopen Kwakkel
Circulair sloopbedrijf

Slooptechnieken van Kwakkel BV

Kwakkel BV heeft vakmannen die al ruime ervaring hebben in het circulair slopen. Zij begrijpen het vak en hebben ieder een expertise. Door uw project onder loep te nemen, maken wij een plan waar de juiste mensen voor worden ingezet. Bij het circulair slopen moet er zorgvuldig worden gesloopt en dat is wat wij bij Kwakkel BV dan ook nastreven!

Uw project circulair laten slopen? Kwakkel BV is uw sloopbedrijf!

Geeft u voorkeur aan een duurzame manier van slopen? Hergebruik materialen en grondstoffen door uw project circulair te laten slopen! We stellen voor u een graag een plan op voor maximale waardebehoud van materialen. Wilt u meer informatie of graag een afspraak maken? Dit kan door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar 038 – 332 59 70. Laat uw project circulair slopen door Kwakkel BV!