Diamant boren beton

Met diamantboren kun je op een goede manier grote en duurzame gaten boren in beton. Daar is wel onderscheid in te vinden, want je kunt met een diamantboor ervoor kiezen om nat te boren in beton, maar je kunt ook gewoon droog boren. Het sloopbedrijf Kwakkel BV heeft jarenlange ervaring met betonboringen en kan jou dan ook helpen met alles rondom het beton boren. Of dat nou gaat om het creëren van een nieuwe afvoer voor het toilet of het maken van grote sparingen in vloeren en wanden. Voor diamantboren in beton is Kwakkel BV het sloopbedrijf dat jou op de juiste manier kan helpen.

Wat is diamantboren in beton?

Zoals hierboven ook al staat beschreven kun je met diamantboren in beton kiezen voor twee opties. Nat boren en droog boren. Droog boren is gebruikelijk als je wilt boren in een zachte steensoort. Het nat boren gebeurt door middel van een diamantboormachine die op een waterslang is aangesloten. Dit zorgt ervoor dat je tijdens het boren geen last zult krijgen van stof en dat de boor goed wordt gekoeld, waardoor schade wordt voorkomen. Als wij dus gaan diamantboren in beton, dan kiezen we er uiteraard voor om nat te boren.

Waarom diamantboren in beton?

zijn verschillende redenen om te kiezen voor diamantboren in beton. Sommige materialen zijn lastig om doorheen te boren, denk maar aan hard steen of metaal. Bitjes kunnen dan smelten of breken. Dit probleem wordt opgelost als je ervoor kiest om te boren met een diamantboor. Je komt eenvoudig door asfalt, gewapend beton, natuursteen of composiet heen. Benieuwd naar alle voordelen van diamantboren? Neem contact op met Kwakkel BV.

Overige diensten van Kwakkel BV

Kwakkel BV is het sloopbedrijf dat je niet alleen voor diamantboren kunt inschakelen, maar ook voor andere zaken zijn wij in te inschakelen. Denk hierbij aan betonzagenrenovatiesloopwerkentotaalsloop of freeswerk. Wil je weten waarvoor je ons nog meer in kunt schakelen? Bekijk het op onze website.

Diamantboren in beton? Schakel Kwakkel BV in!

Ben je op zoek naar een sloopbedrijf die jou kan helpen met het diamantboren in beton? Schakel dan Kwakkel BV in. Je kunt contact met ons opnemen via 038 – 332 59 70 en info@kwakkelbv.nl.