Sloopwerk vacatures

Kwakkel BV is een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is het verrichten van allerlei werkzaamheden op het gebied van sloopwerk, renovatie, betonboringen, betonzagen, chemisch verankeren en nog veel meer. Voortdurend is het dynamische bedrijf middels sloopwerk vacatures op zoek naar nieuwe collega’s om het enthousiaste team nog verder uit te breiden. Ben jij een teamspeler die graag de handen uit de mouwen wil steken en die graag aan de slag wil gaan met de nieuwste gereedschappen? Kijk dan snel op de website van Kwakkel BV of een van de sloopwerk vacatures bij jou past.

Verschillende sloopwerk vacatures

Wil jij graag aan de slag gaan met het verrichten van allerlei werkzaamheden op het gebied van sloopwerk, renovatie, betonboringen en nog veel meer? Kwakkel BV is momenteel op zoek naar nieuwe collega’s en daarom staan er op dit moment weer diverse sloopwerk vacatures open. Daarbij kun je denken aan vacatures voor leerling handsloper, leerling betonboorder en leerling betonzager, maar ook voor ervaren vakmannen is er plek in het enthousiaste team van Kwakkel BV. Hierbij kun je denken aan vacatures voor een ervaren handsloper, ervaren betonzager en een ervaren betonboorder.

Wat heeft Kwakkel BV te bieden?

Als een van de openstaande sloopwerk vacatures goed bij jou lijkt te passen, kun je je nog wel afvragen of de arbeidsvoorwaarden ook goed bij je passen. Kwakkel BV biedt jou een werkplek aan binnen een enthousiast en ervaren team. Daarnaast profiteer je bij het sloopbedrijf uit Kampen van een marktconform salaris volgens CAO. Verder werk je bij Kwakkel met de meest moderne machines en de nieuwste gereedschappen. Nog steeds niet overtuigd of vraag je je af of je wel voldoende ervaring hebt? Bij Kwakkel BV krijg je de mogelijkheid om je intern op te leiden. Bekijk dus snel al onze sloopwerk vacatures.

Wat vragen wij van jou?

Lijkt een baan bij Kwakkel BV jou perfect op het lijf geschreven? Dan hebben we nog enkele vragen voor jou. Voor de functies van de openstaande sloopwerk vacatures vragen wij namelijk een geldig rijbewijs B en een geldig VCA diploma of in ieder geval de bereidheid om deze te halen. Verder vragen we ook om een positieve instelling en een gezonde dosis werklust. Beschik je hier allemaal over? Dan zien we jouw aanmelding graag tegemoet.

Interesse in een van onze sloopwerk vacatures?

Heb je interesse in een van onze sloopwerk vacatures? Stuur dan je CV voorzien van een korte motivatie naar info@kwakkelbv.nl en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.