Betonboringen

Kwakkel BV is al sinds 1999 gevestigd in Kampen, begonnen als betonboorbedrijf maar in de loop der jaren zijn deze werkzaamheden uitgebreid. Met een team van 40 vakmensen bent u voor betonboringen bij ons aan het juiste adres. Betonboringen voeren wij bijvoorbeeld uit in steen, beton of natuursteen. Betonboringen kunnen om verschillende redenen gedaan worden, denk hierbij aan het doorvoeren van leidingwerk, renovatieroosters of de afvoer van hemelwater.

Werkwijze betonboringen

In ons bedrijf werken er circa 40 vakmensen, met elk een eigen expertise. Veiligheid, kwaliteit, gezondheid en het milieu staan hoog in het vaandel. Daarom werken onze medewerkers allemaal volgens de huidige wet- en regelgeving. Waar onze medewerkers ook voor u aan de slag gaan, de werkplek zal vooraf altijd netjes afgedekt worden. Wanneer de klus geklaard is, laten we de werkplek uiteraard netjes achter. Bij betonboringen maken we in veel gevallen gebruik van een watergekoelde diamantboor. Een watergekoelde diamantboor heeft een exacte diameter en zorgt voor minder geluidsoverlast tijdens het betonboren. Ook zorgt een watergekoelde diamantboor voor minder stof. Trillingsarm, wat onnodige beschadigingen voorkomt.

 

Er zijn ook situaties waarbij droogboren een beter oplossing is. Onze vakmensen bekijken per situatie wat van toepassing is.

Betonboringen

Betonboorbedrijf Nederland

Ons bedrijf is gevestigd in Kampen, maar onze vakmensen zijn in heel het land actief voor betonboringen. Schroom dus niet contact met ons op te nemen wanneer u elders gevestigd bent. Kwakkel BV is reeds 16 jaar actief in het uitvoeren van betonboringen. In 1999 zijn wij begonnen als betonboorbedrijf.

Waar wij voor staan

Wij onderhouden graag een duurzame relatie met onze opdrachtgevers. Afspraak is afspraak, wij zorgen er dan ook voor dat afspraken nagekomen worden. Heeft u een klus op het gebied van betonboringen? Wij zetten altijd gemotiveerd en vakbekwaam personeel in. Zij werken veilig en precies. Ook hanteren wij concurrerende prijzen voor het betonboren. Wij kunnen u ook helpen met vloerverwarming frezen of zagen.

Betonboren

Om betonboringen uit te kunnen voeren is uiteraard materiaal nodig. We hebben een uitgebreid machinepark en goed uitgeruste vervoersmiddelen. Ook hebben wij een grote voorraad betonboren, Ø 10 tot Ø 1000 mm voor betonvloeren en –wanden.

Contact

Bent u op zoek naar een bedrijf dat betonboringen in heel Nederland uitvoert? Neem contact op met ons! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 038-3325970, natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor een specifiek bouwproject? Gebruik het contactformulier om een aanvraag voor betonboringen te doen.

 

Bekijk ook: Pand strippen

 

Kwakkel BV 10 /10 – 1 beoordelingen