Home / Freeswerk

Contact


Kwakkel BV
Gildestraat 20-A
8263 AH Kampen


038 - 332 59 70


info@kwakkelbv.nl

Sleuven frezen en zagen

Kwakkel BV kan u van dienst zijn op het gebied van boor- en freeswerk. Dagelijks zijn onze medewerkers onderweg om zowel in nieuwbouw als renovatie te boren en frezen voor bijvoorbeeld de installateur.

In zowel nieuwbouw als renovatie voeren wij de voorbereidende werkzaamheden uit voor de installateur. Zo kan deze direct aan de slag met zijn werkzaamheden. Sleuven voor leidingwerk, dozen voor centraaldozen, wandcontactdozen, schakelaars maar ook voor bijvoorbeeld muurplaten.

Dankzij de totale dienstverlening van Kwakkel BV zijn uw renovatiesloopwerkzaamheden eenvoudig te combineren met boor- en zaagwerk. Groot voordeel is dat al deze werkzaamheden gelijktijdig uitgevoerd worden door één partij. Minder overlast, kortere doorlooptijden dus aantrekkelijk voor alle betrokken partijen.

Het frezen of zagen van sleuven kunnen wij zowel droog met stofafzuiging als nat door toepassing van diamant voor u uitvoeren. De keuze van techniek is sterk afhankelijk van het te frezen materiaal wat eveneens de keuze bepaald tussen frezen of zagen.

Ook het boren voor bijvoorbeeld spotjes in beton kunnen wij voor u uitvoeren.

Het infrezen van cementdekvloeren en betonvloeren voor het aanbrengen van vloerverwarming kan Kwakkel BV ook voor u uitvoeren. Hiervoor beschikken wij over speciale machines. Wij werken in grote delen van het land, zoals bijvoorbeeld in Utrecht, Amsterdam of Zwolle.

Heeft u hulp nodig met sloopwerk?