Freeswerk

Leidingen worden netjes weggewerkt in wanden. Na de afwerking zijn ze niet meer te zien. Dat is wat onze ervaren specialisten voor u doen. Met ons freeswerk ontstaan er nette en schone sleuven. Hiermee kan ons freeswerk ideaal zijn voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Frezen als voorbereidend werk

Freeswerk is vaak onderdeel van een uitgebreid project. Onze medewerkers zijn dagelijks onderweg om bij nieuwbouw en renovatie in muren en vloeren te boren en te frezen. Meestal ter voorbereiding van het werk van een installateur, zodat de installateur direct aan de slag kan. Wij frezen sleuven voor leidingwerk, centraaldozen, wandcontactdozen, schakelaars en muurplaten.

U schakelt ons in voor het wegwerken van:

  • Waterleidingen;
  • Verwarmingsleidingen;
  • Elektriciteitskabels.

 

Overige diensten - vloerverwarming

Methodes voor freeswerk

Frezen of zagen van sleuven doen we op twee manieren: droog freeswerk of nat freeswerk. Welke methode we kiezen, is afhankelijk van het te frezen materiaal. Dit bepaalt of er gekozen wordt voor zaag- of freeswerk. ‘Droog’ freeswerk gaat gepaard met stofafzuiging. Het materiaal wordt stofarm bij de bron afgezogen. Bij ‘nat’ freeswerk gebruiken we diamantgereedschap.

Korte lijntjes bij Kwakkel BV

Kwakkel BV biedt een totale dienstverlening. Ons freeswerk is eenvoudig te combineren met andere renovatiesloopwerkzaamheden. Het grote voordeel hiervan is dat deze klussen tegelijk en door één partij uitgevoerd worden. Dit betekent minder overlast en kortere doorlooptijden.

Direct een specialist in freeswerk inschakelen?

Of het nu om nieuwbouw of renovatie gaat: voor het netjes wegwerken van leidingen en kabels is frezen een geschikte methode. Kwakkel BV helpt u graag. U vindt ons bedrijf in Kampen, maar onze vaklieden werken in grote delen van het land. Onder andere in Zwolle, Utrecht en Amsterdam. Heeft u een project voor ons liggen? Bel dan naar 038 – 332 59 70 of vul het contactformulier in. Wij staan voor u klaar!