Sloopbedrijf Utrecht

Bent u op zoek naar een sloopbedrijf in Utrecht? Kwakkel BV heeft de ervaring en de juiste vakmensen. Wij zijn al sinds 1999 actief. Oorspronkelijk begonnen als betonboorbedrijf, maar gaandeweg zijn deze werkzaamheden uitgebreid tot het huidige sloop bedrijf nabij Utrecht. Ook het personeelsbestand groeide hierdoor. Inmiddels hebben wij circa 40 vakmensen in dienst, elk met eigen specialisaties. Wij zijn gevestigd in Kampen, maar werken als sloopbedrijf door heel Nederland. Zowel bedrijven als particulieren huren ons in.

Sloopbedrijf Utrecht: totaalsloop en renovatiesloop

Wij zijn als sloopbedrijf door heel Nederland actief, onder andere in Utrecht. Zoekt u een sloop bedrijf in Utrecht? Dan bent u bij Kwakkel BV aan het juiste adres! In Utrecht zijn veel bedrijven, fabrieken en woningen gevestigd. Niet zo gek ook, aangezien Utrecht centraal in Nederland ligt. Voor een bedrijf is het daardoor erg interessant om zich te vestigen in de Domstad. Een oude woning, bedrijfspand of fabriekspand laten slopen? Bij ons kunt u terecht voor de totaalsloop van fabriekscomplexen, bedrijfsvestigingen en woningen. Daarnaast kunnen wij ook uw vloerverwarming infrezen of zagen.

Een vakkundig en zorgvuldig sloopbedrijf

Sloopwerkzaamheden dienen vakkundig en zorgvuldig uitgevoerd te worden. Het klinkt veel mensen leuk in de oren om iets te mogen ‘slopen’, maar vaak zijn ze zich niet bewust van alles wat hier bij komt kijken. Door onze ervaring weten wij precies hoe we te werk moeten gaan bij de sloopwerken in Utrecht. Of het nu om het de totaalsloop van een woning of een fabriekspand gaat. Wij hechten waarde aan duidelijke communicatie en korte lijnen. Voordat we beginnen met het sloopwerk in Utrecht, voeren we eerst het vooronderzoek uit. Aanvullend hierop maken wij als sloopbedrijf nabij Utrecht een strakke planning. Deze planning bespreken we met u, zodat u goed op de hoogte bent van de komende werkzaamheden.

Is de klus geklaard? Wij zorgen er uiteraard voor dat het materiaal dat vrijkomt tijdens de sloop kan worden hergebruikt. In veel gevallen is het ook mogelijk het materiaal te verwerken tot nieuwe grondstof. Restafval leveren wij aan bij een erkende afvalverwerker.

Een sloopbedrijf, ook voor renovatiesloop!

Wij staan als sloopbedrijf nabij Utrecht naast sloopwerken ook graag voor u klaar voor renovatiesloop. Bij renovatiesloop is het belangrijk stofarm en trillingsvrij te werken. Vloeren en paden worden volledig afgeschermd, ter bescherming van de werkplek. Nadat de werkzaamheden klaar zijn, treft u een schone en opgeruimde ruimte aan.

Een aanspreekpunt

Zoekt u een sloopbedrijf in Utrecht waarbij u één aanspreekpunt heeft? Bij ons kunt u altijd terecht bij uw vaste contactpersoon. Dit zorgt voor duidelijke communicatie en korte lijnen.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een sloopbedrijf in Utrecht? Kwakkel BV denkt met de klant mee, is transparant over de kosten en levert op tijd en binnen het afgesproken budget. Hierbij bouwen we aan de relatie met de opdrachtgever. Kortom, zoekt u een sloopbedrijf in Utrecht? Dan is Kwakkel BV voor u de juiste partij. Ook voor betonboringen bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 038 – 332 59 70 of per e-mail: info@kwakkelbv.nl.