Home / Totaalsloop

Contact


Kwakkel BV
Gildestraat 20-A
8263 AH Kampen


038 - 332 59 70


info@kwakkelbv.nl

Totaalsloop

Totaalsloop kan relatief eenvoudig zijn, maar het kan ook een ingrijpende klus zijn door de omgeving of door de technische uitvoerbaarheid. Hoe gaan we het aanpakken, wat is de volgorde, waar gaan we met het afval naar toe, is het logistiek lastig? Vaak moet er ook eerst nog asbest worden verwijderd volgens de SC-530 norm. Een stuk werkvoorbereiding, die wij voor opdrachtgevers kunnen invullen en daarmee ook een uitdaging, die wij graag met onze opdrachtgevers aangaan door gezamenlijk op te trekken in het proces naar het uiteindelijke eindresultaat. 

Risico’s die van tevoren zijn ingeschat moeten zorgen voor het beheerst slopen en borgen van de veiligheid voor mens, materieel en omgeving. Dit realiseren wij door het circulair slopen van projecten. De specialisten van sloop bedrijf Kwakkel BV weten gelukkig precies hoe ze zo’n project veilig – en snel – ten uitvoer moeten brengen. Neem voor een vrijblijvende offerte contact met ons op!

 

Onze projecten

Totaalsloop kan bij ieder soort gebouw worden toegepast. Denk hierbij aan bedrijfsgebouwen, kantoren, woningen, schoolgebouwen, stallen en agrarische bedrijfsgebouwen. De specialisten van Kwakkel BV hebben al deze vormen van totaalsloop al eens voorbij zien komen. Goed voorbereid zullen zij als sloop bedrijf dan ook voor u aan de slag gaan.

 

De werkwijze van Kwakkel BV

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dit geldt ook voor totaalsloop. Daarom hecht sloop bedrijf Kwakkel BV een grote waarde aan gedegen onderzoek, vroegtijdige input, een strakke planning en nauw overleg. Door het maken van concrete afspraken en het opstellen van nauwkeurige werkomschrijvingen zorgen wij voor duidelijkheid en overzicht. Indien gewenst houden wij ook met de omgeving contact over de geplande totaalsloop. De formele kant moet ook zo ver zijn dat er daadwerkelijk gestart kan worden. Dit vraagt ook enige afstemming met derden. 

Welk materieel en welke machines wij bij de totaalsloop inzetten, is afhankelijk van het project. Deze worden namelijk afgestemd op het te slopen object, de omgeving en ook de bereikbaarheid van de werkplek. Tijdens het project wordt al het afval door middel van gescheiden afvalstromen afgevoerd. Hierbij werken wij bij dit duurzaam slopen uiteraard samen met erkende afvalverwerkers. Hierdoor kan het materiaal veel makkelijker hergebruikt worden. Ook kan het verwerkt worden tot een nieuwe grondstof. Dat is wel zo milieuvriendelijk. Nadat de werkzaamheden gereed zijn, kunnen wij een afvalstoffen verantwoording overleggen aan de hand van weegbonnen.

De totaalsloop van een gebouw is vaak slechts een onderdeel van een project. De specialisten van sloop bedrijf Kwakkel BV helpen u ook graag in de (op)volgende stappen. Zo behoort het aanleveren en plaatsen van bouwhekken en rijplaten of het aanvullen of afvoeren van grond na de sloop eveneens tot de mogelijkheden.

 

Duurzaamheid

Steeds vaker komt in de sloop ook de circulaire economie om de hoek kijken, het is niet altijd vanzelfsprekend dat vrijkomende materialen allemaal als afval in de vorm van bouw- en sloopafval wordt afgevoerd. Er wordt in overleg met de opdrachtgever gekeken of materialen weer primair voor hergebruik kunnen dienen en weer een functie kunnen hebben op een andere locatie. We moeten daarbij bijvoorbeeld denken aan deuren + ramen met kozijn, dakpannen, hout of installatiewerk. 

Als het werk een bepaalde omvang heeft en de omgeving het toelaat, is het ook te overwegen om het vrijkomende puin bij de sloop op locatie met een mobiele breker te breken, zodat het op de zelfde locatie weer kan worden toegepast voor bijvoorbeeld een tijdelijke bouwweg of direct naar een nieuwe bestemming gaan als een halfverharding onder de nieuwe straat. Hierdoor wordt meteen ook een stuk vrachtverkeer uitgeschakeld, het gebroken puin kan meteen naar de nieuwe bestemming en hoeft niet eerst te worden gestort om op een andere locatie te worden gebroken.

 

Uw partner in totaalsloop!

Totaalsloop kan een groot en intensief project zijn. Om die reden schakelt u altijd een echte professional in. Deze heeft u – in de vorm van Kwakkel BV – zeker gevonden. Weten wat onze prijzen zijn? Vraag vandaag nog een offerte bij ons aan. U kunt ons bereiken door te bellen naar 038 – 332 59 70 of door ons contactformulier te gebruiken. Van projecten in het hart van Zwolle, Utrecht door tot aan de rand van Amsterdam: Kwakkel BV is overal. En? Wanneer gaat uw totaalsloop van start?

Heeft u hulp nodig met sloopwerk?