Totaalsloop

Totaalsloop kan eenvoudig zijn, maar soms kan het ook een ingrijpende klus zijn door de omgeving of de technische uitvoerbaarheid. Onze vakmensen bepalen voor de start in overleg de aanpak, volgorde, de bestemming voor het afval en de logistieke vraagstukken van het project. Asbestverwijdering doen we bij Kwakkel Asbest volgens de SC-530-norm. 

We bepalen van tevoren wat de risico’s van de werkzaamheden zijn. Dat zorgt ervoor dat we beheerst slopen en de veiligheid voor mens, materieel en omgeving borgen. Wij slopen projecten waar mogelijk circulair. De specialisten van sloopbedrijf Kwakkel BV weten precies hoe ze een project veilig en snel kunnen uitvoeren. Neem voor een vrijblijvende offerte contact met ons op.

De werkwijze van Kwakkel BV

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom hecht sloopbedrijf Kwakkel BV veel waarde aan gedegen onderzoek, vroegtijdige input, een strakke planning en nauw overleg. Door het maken van concrete afspraken en het opstellen van nauwkeurige werkomschrijvingen zorgen wij voor duidelijkheid en overzicht.

Welk materieel en welke machines wij inzetten, is afhankelijk van het project. De materieelkeuze wordt afgestemd op het te slopen object, de omgeving en de bereikbaarheid van de werkplek. Tijdens het project wordt het afval gescheiden en afgevoerd, zodat het makkelijk hergebruikt kan gaan worden of verwerkt kan worden tot een nieuwe grondstof. Wel zo milieuvriendelijk. 

De totaalsloop van een gebouw is slechts een onderdeel van een project. De specialisten van sloopbedrijf Kwakkel BV helpen u graag in de volgende stappen.

Duurzaamheid

Circulariteit wordt een steeds belangrijker onderwerp in de sloop. Het is niet altijd vanzelfsprekend dat vrijkomende materialen allemaal als afval worden afgevoerd. We kijken in overleg met de opdrachtgever of materialen hergebruikt kunnen worden. Denk daarbij aan deuren + ramen met kozijn, dakpannen, hout- of installatiewerk.


Vrijkomend puin kan, afhankelijk van de projectgrootte, op locatie met een mobiele breker gebroken worden, zodat het direct kan worden hergebruikt. Hierdoor schakelen we meteen een stuk vrachtverkeer uit. Het gebroken puin kan mogelijk gedeeltelijk op locatie blijven of naar de nieuwe bestemming en hoeft niet eerst te worden gestort om op een andere locatie te worden gebroken.

Circulair sloop

Uw partner in totaalsloop!

Totaalsloop kan een groot en intensief project zijn. Schakel daarom een echte professional in. Kwakkel BV helpt u graag verder!Weten wat onze prijzen zijn? Vraag vandaag nog een offerte bij ons aan. U kunt ons bereiken door te bellen naar 038 – 332 59 70 of door ons contactformulier te gebruiken. Van projecten in het hart van Zwolle en Utrecht tot projecten aan de rand van Amsterdam: Kwakkel BV is overal. Wanneer gaat uw totaalsloop van start?