Kwakkel Asbest BV onderdeel van Kwakkel BV!

Vanaf 1 januari 2023 is Kwakkel Asbest BV onderdeel van Kwakkel BV. Door onze expertise op het gebied van asbestsaneren en sloopwerkzaamheden kunnen wij u het complete pakket aanbieden. Wij proberen u zoveel mogelijk te ontzorgen en u heeft maar één aanspreekpunt voor het project.

De kracht van de combinatie is uw voordeel!

Wij verwijderen uw asbest deskundig

Kwakkel Asbest BV adviseert, begeleidt en draagt zorg voor de uitvoering en afwikkeling van het gehele saneringstraject. Wij staan borg voor verantwoorde, maar zeker ook een kostenefficiënte sanering van uw asbest.
Asbest dient vakkundig en veilig te worden verwijderd, volgens de meest strenge richtlijnen en regels. Als SC-530 gecertificeerd bedrijf voldoet Kwakkel Asbest BV hieraan. Voorafgaand aan de sanering dient iedere locatie te worden geïnventariseerd, waarna een sloopmelding kan worden gedaan of een sloopvergunning in bepaalde situaties worden aangevraagd. Wij stellen in overleg met u de planning op voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Minimaal twee werkdagen voor de startdatum doen wij de melding van de werkzaamheden bij diverse instanties en stellen het bijbehorende werkplan op. Na afloop van de sanering verzorgen wij de administratieve afwikkeling van het uitgevoerde werk.

Klik hier voor meer informatie over Kwakkel Asbest BV

Neem voor meer informatie contact met ons op!

Kwakkel Asbest B.V.

Teslastraat 4

8263 CC Kampen

T: 038-202 05 03

E: info@kwakkelasbest.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
Bedrijfsnaam*
Gewenste werkzaamheden*
Locatie werkzaamheden*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.