Over ons

Aangenaam: Kwakkel BV
Kwakkel BV is specialist in renovatiesloopwerk, totaalsloop, industriële sloop, betonboren, betonzagen, boor- en freeswerk, frezen van vloerverwarming, chemische verankeringen, koppensnellen en totaalsloop.

Uw wensen zijn onze uitdaging. Alle projecten behandelen wij professioneel, vakkundig. betrouwbaar, op maat en volgens alle eisen en regels.

Het team van Kwakkel BV bestaat uit een vast team van vakmensen die hun vak begrijpen. Allemaal hebben zij hun eigen expertise.

Een korte terugblik

Kwakkel BV is begonnen als betonboorbedrijf en sinds 1999 gevestigd in Kampen. In de loop der jaren zijn de werkzaamheden steeds verder uitgebreid. Daarmee groeide ook het machine- en wagenpark en uiteraard het team.

Vanzelfsprekend zijn al onze medewerkers op de hoogte van alle huidige wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

De huisvesting van Kwakkel BV in Kampen aan de Rijksweg N50 is centraal. De ideale uitvalsbasis om onze opdrachtgevers, verspreid over het land, optimaal van dienst te kunnen zijn.

Waar staan we voor

Kwakkel BV wil haar geschiedenis als zelfstandige, veelzijdige en flexibel ingestelde boor- en slooponderneming blijven waarmaken. Wij willen ons richten op het totaalpakket, waarbij we u als opdrachtgever al het werk uit handen nemen.

Wij streven ernaar onze kennis en ervaring op het gebied van onze werkzaamheden op hoog niveau te houden. Steeds vaker wordt de kennis en ervaring die binnen het bedrijf aanwezig is eerder in het proces ingezet om te komen tot een goed plan. Een goede ontwikkeling, immers samen kom je tot betere en haalbare plannen dus waarom zouden we geen gebruik maken van de kennis en ervaring welke eerder al opgedaan is.

Wij willen een pro-actieve rol blijven vervullen en zodoende samen met onze opdrachtgevers bouwen aan een succesvolle, duurzame en langdurige relatie.

Belangrijke aspecten

Het team van Kwakkel BV is dagelijks in de weer om invulling te geven aan de wensen van haar opdrachtgevers. Een verscheidenheid aan opdrachten en projecten passeert de revue. Wetgeving, omstandigheden, wensen en eisen veranderen en daarmee ook de werkwijze en inzet van machines en materieel. Dit is een doorgaand proces binnen het bedrijf en we zoeken hierin naar oplossingen in
samenwerking met onze vaste leveranciers en partners. Oplossingen die passen bij de specifieke aard van uw project.

Een aantal aspecten vormen het fundament voor een succesvolle, duurzame en langdurige relatie. Tevens zorgt dit voor een succesvolle uitvoering van de werkzaamheden en een prettig verloop van de onderlinge contacten.
• Deelnemen in voortrajecten, bouwteams en het vroegtijdige leveren van input;
• Het aanbieden van eerlijke en concurrerende prijzen, indien gewenst voorzien van open begroting op regelniveau;
• Vastleggen van afspraken en overeenkomsten;
• Nakomen van afspraken;
• Helder en open communiceren. Doen wat je zegt en zeggen wat je doet;
• Veilig en precies werken met aandacht voor wet- en regelgeving en de omgeving;
• Inzet van vakbekwaam en gemotiveerd personeel;
• Inzet van een modern, efficiënt en goed uitgerust machine- en wagenpark;
• Zeer grote aandacht voor stofafzuiging en stofreductie bij uitvoering van de werkzaamheden.

Kwakkel BV denkt met de klant mee, is transparant over de kosten en levert op tijd en binnen het afgesproken budget. Hierbij bouwen we aan de relatie met de opdrachtgever. Een tevreden klant is de beste reclame voor ons bedrijf en leidt weer tot nieuwe opdrachten.

Veiligheid staat voorop. Onze werkzaamheden moeten door iedereen veilig en verantwoord uitgevoerd kunnen worden. Tenslotte moet iedereen aan het eind van de dag weer veilig en gezond thuis kunnen komen. Om dit te realiseren zijn wij in het bezit van het VCA*-certificaat en zijn alle veiligheid-, gezondheid-, en milieuaspecten in kaart gebracht in de Risico-inventarisatie en -evaluatie
(Ri&E), functiegericht en projectmatig.

De leidinggevenden houden met regelmaat werkplekinspecties en toolbox meetings over veiligheid op de werkplek, onze medewerkers letten op elkaar en eventuele ongevallen worden onderzocht. Eventuele incidenten en (bijna)ongevallen worden onderzocht om een herhaling te voorkomen.

 

Bekijk ook het document: sloopwerk of omgekeerd bouwen?