Home / Betonboren

Contact


Kwakkel BV
Gildestraat 20-A
8263 AH Kampen


038 - 332 59 70


info@kwakkelbv.nl

Beton boren

De redenen voor beton  boren zijn divers. Van het creëren van een afvoer voor toilet tot het maken van grote sparingen in (verdiepings) vloeren om de nieuwe situatie te realiseren: Kwakkel BV staat u in al deze activiteiten graag bij. Door onze expertise en ruime ervaring op het gebied van beton boren vinden wij altijd een manier waarop u vakkundig en zonder overlast geholpen kunt worden. Schakel onze specialisten vandaag nog in. Vraag direct een offerte voor betonboringen bij ons op!

Onze werkzaamheden

Aannemers komen het vaak genoeg tegen: beton boren. Deze handeling komt regelmatig van pas bij het doorvoeren van leidingwerk, rioleringen en renovaties. Maar dat niet alleen! Betonboringen wordt nog bij tal van andere werkzaamheden toegepast. Gelukkig beschikt ons bedrijf in Kampen nabij Zwolle over een ruime ervaring in beton boren. Onze specialisten houden zich vrijwel dagelijks bezig met gerelateerde zaken, waaronder:

  • De afvoer van bijvoorbeeld toilet;
  • De doorvoer voor afzuigkappen en kachels;
  • Grotere uitsparingen in o.a. betonwanden en -vloeren;
  • Inkassingen en opleggingen voor lateien en staalconstructies.

De methodes van Kwakkel BV

Geen enkele klus is hetzelfde. Om die reden beschikken wij bij Kwakkel BV over een uitgebreid machinepark. Per project wordt bekeken welke methode het beste kan worden toegepast. Vaak gebruiken wij bij betonboringen een diamantboor. Deze wordt door middel van water gekoeld en zorgt voor nagenoeg geen stof, minder geluidsoverlast en beschadigingen. Tevens is hiermee de diameter nauwkeuriger te bepalen. In sommige gevallen is droogboren een betere keuze. Om de overlast te beperken, wordt dan bij het betonboren gebruik gemaakt van stofafzuiging, welke direct kan worden bevestigd aan de boormachine.

Bij betonboringen komen altijd afvalproducten vrij; de hoeveelheid is afhankelijk van de diameter. Bij Kwakkel BV in omgeving Zwolle proberen wij de overlast van onze werkzaamheden bij het beton boren zoveel mogelijk te beperken. Daarom plaatsen wij waar nodig opvangbakken. Het boorwater dat vrijkomt wordt zoveel mogelijk opgezogen. Als er aan de bovenkant onvoldoende ruimte is bestaat ook de mogelijkheid met diverse hulpstukken een gat op de kop te boren.

Precisie en Kwaliteit

Bij het beton boren is het van belang dat dit met precisie en nauwkeurigheid wordt gedaan. Wij van Kwakkel BV gebruiken hiervoor het juiste gereedschap die voldoen aan een hoge kwaltieit. Onze vakmannen hebben ervaring in het verrichten van betonboringen, wij nemen de volledig zorg voor het beton boren uit handen. Ook zorgen we ervoor dat de omgeving netjes wordt achtergelaten. 

Meer dan alleen betonboringen.

Kwakkel BV is niet alleen een specialist in betonboringen. Voor meerdere projecten in het hele land zijn wij verantwoordelijk voor onder andere het betonzagen, freeswerk, renovatiesloopwerk en het infrezen van vloerverwarming. Heeft u toch nog vragen over onze dienstverlening? Laat het ons dan weten!

Dé specialist in beton boren!

Het doen van betonboringen besteedt u het liefste uit. Logisch. Bent u op zoek naar echte professionals om beton te boren ? Neem dan vandaag nog contact op met Kwakkel BV! Wij zijn werkzaam vrijwel het gehele land. Zo voeren wij betonboringen uit in AmsterdamUtrecht en Zwolle. Vraag vandaag nog een offerte bij ons aan! Dit kan door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar 038 – 332 59 70. Gaan onze vakmensen straks bij u aan de slag met betonboren?

 

 

Heeft u hulp nodig met sloopwerk?