Contact


Kwakkel BV
Gildestraat 20-A
8263 AH Kampen


038 - 332 59 70


info@kwakkelbv.nl

Beton boren

Boringen voor het doorvoeren van leidingwerk, rioleringen, renovatieroosters of voor de afvoer van hemelwater. Maar ook voor inkassingen en opleggingen voor lateien of staalconstructies en de doorvoer voor bijvoorbeeld een afzuigkap of kachel. Kwakkel BV beschikt over ruime ervaring op dit gebied.

Ook is het mogelijk om grotere sparingen uit te boren in bijvoorbeeld betonwanden of -vloeren.

Kwakkel BV beschikt over een uitgebreid machinepark om op de juiste manier de boring te verzorgen. Op basis van het type werk bepalen we de juiste methode en het juiste gereedschap. Vaak zal het boorwerk met een watergekoelde diamantboor worden uitgevoerd.

Dit zorgt voor minder geluidsoverlast, minder stof en een exacte diameter. De werkwijze is trillingsarm en voorkomt onnodige beschadigingen.

Het plaatsen van opvangbakken en het opzuigen van boorwater behoort eveneens tot de werkzaamheden.

Er kan ook sprake zijn van situaties waarin droogboren een betere keuze is. Dit wordt uiteraard uitgevoerd met behulp van de juiste stofafzuiging om zodoen de overlast te beperken.

Voor sparingen in steen, beton of natuursteen kunt u terecht bij Kwakkel BV. Wij werken in grote delen van het land, zoals bijvoorbeeld in Utrecht, Amsterdam of Zwolle.

Heeft u hulp nodig met sloopwerk?