Home / Chemische verankering

Contact


Kwakkel BV
Gildestraat 20-A
8263 AH Kampen


038 - 332 59 70


info@kwakkelbv.nl

Chemische ver­ankering

Kwakkel BV is het juiste adres voor het boren, leveren en/of aanbrengen van chemische verankeringen. Of het nu gaat om een nieuw te plaatsen staalconstructie, het bij renovatie aanbrengen van nieuwe balkon- of gellerijhekken, het plaatsen van machines of een andere door u gewenste toepassing.

Aan de hand van de gegevens van de constructeur worden de toe te passen lijmsoorten, boordieptes, diamaters en eventueel het anker bepaald.

Tijdens de voorbereiding of tijdens de uitvoering van de werkzaamheden is het mogelijk om trekproeven uit te laten voeren. In de voorbereiding kan op deze wijze de toepassing getoetst worden, tijdens de uitvoering gebeurd dit ter controle van uitvoering en kwaliteit.

Kwakkel BV heeft de juiste vakkennis, gereedschappen en lijmen die nodig zijn voor de juiste verankering. Medewerkers worden regelmatig geschoold en getraind door de leverancier.

Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw toepassing met ons te bespreken. Wij werken in grote delen van het land, zoals bijvoorbeeld in Utrecht, Amsterdam of Zwolle.

Heeft u hulp nodig met sloopwerk?