Chemische verankering

Chemische verankering doen we voor een bouwproject of een constructieve aanpassing van een bestaand gebouw. Onze collega’s hebben een speciale opleiding gevolgd voor het aanbrengen van chemische ankers. De specialisten van Kwakkel BV staan voor u klaar.

Wat is chemische verankering?

Chemisch verankeren is het stevig verbinden van een draadeind met de ondergrond, vaak een betonvloer of -wand. 

De tweecomponentensamenstelling heeft een uithardingstijd. Als die verstreken is, zitten onze werkzaamheden erop.

Onze werkwijze

We krijgen de vereiste informatie van de opdrachtgever en we gaan aan de slag. De constructeur geeft door gefundeerde berekeningen aan welke ankers er nodig zijn, welke diepte we moeten boren en waarmee we moeten verlijmen.

Chemische verankering bij Kwakkel BV

Kwakkel BV is onder andere specialist in chemische verankering. Heeft u ons nodig voor chemische verankering? Combineer uw project dan met onze andere diensten. Dat betekent minder overlast en een snellere doorlooptijd. Wij doen ook:

Kwakkel BV heeft de juiste vakkennis, gereedschappen en lijmen voor uw chemische verankering.

Neem vandaag nog contact op!

Als u chemische verankering nodig heeft, wilt u dat het goed gebeurd. Voor het chemisch verankeren van constructies, uw hekwerk, balustrades, zuilen, vangrails en andere materialen kunt u Kwakkel BV inschakelen. U vindt ons in het hele land, waaronder in Zwolle, Utrecht en Amsterdam. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over het plaatsen van een chemisch anker? Bel dan gerust naar 038 – 332 59 70 of vul ons contactformulier in.