Home / Renovatiesloopwerk

Contact


Kwakkel BV
Gildestraat 20-A
8263 AH Kampen


038 - 332 59 70


info@kwakkelbv.nl

Renovatie ­sloopwerk

Renovatie sloopwerk komt in verschillende vormen voor. Door het eenvoudig uitvoeren van een badkamerrenovatie tot het compleet strippen van een pand: tbv. revitalisatie/upgrade/herinrichting/verbouwing voor andere toepassing. Deze activiteiten van renovatiesloop worden stuk voor stuk onder deze noemer geschaard. Gelukkig kunt u voor al deze zaken bij Kwakkel BV terecht. Ons sloopbedrijf heeft namelijk ruime ervaring met verschillende vormen van (renovatie) sloopwerk. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Voor iedere klus

Kwakkel BV is in iedere omgeving thuis. Of u nu renovatie aannemer, vastgoedeigenaar of een particulier bent: op het gebied van renovatie sloopwerk doen wij graag zaken met u. Hierbij werken wij zowel op mutatie- als projectbasis. Net wat u het fijnst vindt. Tevens kunt u ons wat betreft sloopwerk breed inzetten. Onze specialisten hebben door de jaren heen namelijk een ruime ervaring opgedaan. Zo kunt u bij ons altijd terecht voor de volgende renovatiesloop projecten:

 • flats;
 • eengezinswoningen;
 • huurwoningen;
 • appartementencomplexen;
 • woonzorggebouwen;
 • schoolgebouwen;
 • fabrieken;
 • hotels;
 • en meer…

Onze werkzaamheden

Voor Kwakkel BV is renovatie sloopwerk dagelijkse kost. Het is echter alles behalve eentonig. De activiteiten die wij uitvoeren zijn namelijk vrij divers. Van het verwijderen van tegels in het toilet tot het compleet strippen van het pand: onze medewerkers doen het allemaal! Gelukkig werken wij alleen met absolute vakmensen. Zo geniet u altijd van de allerbeste kwaliteit. Bij het sloopwerk van Kwakkel BV kunt u denken aan:

 • Het slopen van een wand;
 • Het strippen van een compleet gebouw, voor herinrichting of optimalisatie voor een ander doeleinde;
 • Het verwijderen van wand- en vloertegels;
 • Het verwijderen van een bestaand keukenblok;
 • Het verwijderen van dakpannen (in- of exclusief overige zaken).

De werkwijze van Kwakkel BV

Geen enkele klus is hetzelfde. Aan de voorkant geven wij advies om ook een eerlijke prijs af te kunnen geven door het uitbrengen van een offerte voor het sloopwerk. Wij trekken graag gezamenlijk met u op om het project te realiseren. Het is altijd mooi om te zien wat het eindresultaat is geworden. Door onze werkwijze geniet u echter altijd van de hoogste kwaliteit sloop werk. Iedere keer weer. Hierbij loopt het voorkomen van overlast en mogelijke verstoringen als een rode draad door onze activiteiten heen.

Een goed begin is het halve werk. Een gedegen voorbereiding is – zeker bij sloopwerk – namelijk essentieel. Bij Kwakkel BV zetten wij daarom in op grondig onderzoek, strakke planningen, vroegtijdige input en nauw overleg. Daarnaast zorgen wij voor duidelijkheid en overzicht door middel van concrete afspraken en werkomschrijvingen met betrekking tot het sloopwerk. Kwakkel BV is ook bekend met LEAN plannen, planning sessies en de daily-stand. Deze passen wij dan ook regelmatig toe tijdens de uitvoering van uw sloopwerk.

De kwaliteit van Kwakkel BV ziet u ook tijdens de uitvoering van het sloopwerk terug. Vloeren, wanden en inboedel worden vooraf netjes afgedekt. Daarnaast werken wij stofarm en zoveel mogelijk trillingsvrij. Hierdoor treft u bij de oplevering altijd een schone en opgeruimde ruimte aan. U kunt op deze manier snel doorschakelen naar de volgende fase. Vrijgekomen materiaal wordt door ons op locatie gescheiden in verschillende afvalsoorten (oa. puin/bsa/hout) aangeleverd bij erkende afvalverwerkers. Zo draagt recycling van de verschillende afvalsoorten van ons sloopwerk bij aan een betere leefomgeving.

Combineer met boor- en zaagwerk

Renovatie sloopwerk kan een ingrijpende klus zijn. Door boor- en zaagwerk erbij te betrekken kunnen wij een combinatie maken van deze werkzaamheden die in veel gevallen ook noodzakelijk zijn om het sloopwerk te realiseren. Als er asbest aanwezig is en noodzakelijk voor de nieuwe situatie moet worden verwijderd kunnen wij dit ook verzorgen volgens de geldende regelgeving, SC-530. Meestal gebeurt dit voordat overige (sloop) werkzaamheden plaatsvinden. boor- en zaagwerk. Dit heeft een tal van voordelen, waaronder: minder overlast en kortere doorlooptijden. Heeft u binnenkort renovatie sloopwerk op de planning staan? Informeer dan vandaag nog naar onze mogelijkheden.

Besteed vandaag nog uw renovatie sloopwerk uit!

De knoop is doorgehakt: uw gebouw moet eens flink onder handen worden genomen. Uiteraard laat u dit het liefst aan een echte professional over. Schakel daarom meteen de renovatie sloopwerk expertise van Kwakkel BV in. Onze specialisten zijn door heel het land actief, waaronder: Utrecht, Amsterdam en Zwolle. Interesse? Neem gerust contact met ons op! Vul hiervoor ons contactformulier in of bel naar 038 – 332 59. Wie knapt het sloopwerk voor u op?

Heeft u hulp nodig met sloopwerk?