Home / Betonzagen

Contact


Kwakkel BV
Gildestraat 20-A
8263 AH Kampen


038 - 332 59 70


info@kwakkelbv.nl

Betonzagen

Bent op zoek naar een partner op het gebied van betonzagen en diamantzagen? Een partner die innovatief te werk gaat? Zagen met diamant in steenachtige materialen (beton-steen-asfalt) is specialistisch werk. Werkzaamheden die u liever uitbesteedt. U mist immers de ervaring en het materieel. Gelukkig kunt u altijd op de vakmensen van Kwakkel BV vertrouwen. Wij nemen u het project namelijk graag uit handen. Hierbij geniet u altijd van een zeer hoge professionaliteit. Daarnaast hebben we jarenlange ervaring op het gebied van betonzagen en diamantzagen. Interesse? Vraag vandaag nog een offerte bij ons aan!

De voordelen van diamantzagen

Door eerste te zagen ontstaan er strakke (sloop)lijnen tussen de delen die moeten blijven en die weggesloopt moeten worden. Door alleen te hakken en niet te zagen, bestaat de kans dat er veel nawerk is voor de opvolgende werkzaamheden door het ontbreken van strakke lijnen.

Kiest u voor hakwerk? Of toch voor betonzagen? Het is een beslissing die regelmatig bij bouwprojecten gemaakt moet of kan worden. Door meer zaagsnedes te maken, kunnen de uit te nemen delen in blokken worden weggehaald en hoeft er niet of minder te worden gehakt.  

Door meer te zagen in plaats van te hakken ontstaan de volgende voordelen:

  • Een rechte zaaglijn
  • Trillingsarm
  • Minder geluidsoverlast
  • Minder stof

De mogelijkheden van zagen met diamant zijn velerlei. Naast de genoemde slooplijnen, kunnen we denken aan het maken van nieuwe deur- en raamopeningen, dilataties in een verse gestorte vloer en het maken van sleuven in vloeren en wanden, trapgaten, liftschachten, hijsluiken, daksparingen. De specialisten van Kwakkel BV hebben al deze projecten wel eens voorbij zien komen.

Zagen bij Kwakkel BV

Als het om zaagwerk gaat, is elk project weer anders. De meest zaagwerkzaamheden verrichten wij met een watergekoelde diamantzaag. Het koelwater kan als het nodig is hierbij worden opgezogen. Met onze wandzagen zijn wij in staat om in betonwanden en -vloeren van uiteenlopende diktes te bewerken. Indien gewenst kan de sparing in blokken worden uitgezaagd of de hoeken worden uitgeboord. De ingezaagde stukken in wanden, vloeren en daken kunnen na de aangebrachte voorzieningen worden weg gehesen naar de aanwezige puincontainer en vervolgens worden afgevoerd. Het is tenslotte ook mogelijk om met stofafzuiging droog te zagen, mits dit Arbotechnisch verantwoord is.

Schakel nu een specialist in betonzagen in!

De mogelijkheden en toepassingen voor zagen met diamant zijn op veel manieren in te vullen. Neem daarom gerust contact op met Kwakkel BV! Dit kan in de eerste plaats door te bellen naar 038 – 332 59 70. Ons contactformulier invullen kan natuurlijk ook. Over de locatie hoeft u zich gelukkig geen zorgen te maken. Wij werken namelijk in grote delen van het land, waaronder: Zwolle, Utrecht en Amsterdam. Staat onze specialist betonzagen straks bij u voor de deur? Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in betonzagen! Bent u voor uw project op zoek naar een specialist in onder andere betonboringen, renovatiesloopwerk of het infrezen van vloerverwarming? Ook dan bent u bij Kwakkel BV aan het juiste adres! 

 

Heeft u hulp nodig met sloopwerk?