Home / Betonzagen

Contact


Kwakkel BV
Gildestraat 20-A
8263 AH Kampen


038 - 332 59 70


info@kwakkelbv.nl

Beton zagen

Alle soorten sparingen in diverse (natuur)steensoorten, beton en asfalt behoren tot de mogelijkheden van Kwakkel BV.

De meeste zaagwerkzaamheden verrichten wij met watergekoelde diamantzagen. Natuurlijk kan het koelwater hierbij opgevangen en afgevoerd worden. Het is ook mogelijk tot beperkte diepte droog te zagen met stofafzuiging.

Een aantal voordelen van zaagwerk ten opzichte van hakwerk zijn:
– Rechte zaaglijn
– Geen onnodige beschadigingen
– Trillingsarm
– Minder geluidsoverlast
– Minder stof

Enkele toepassingen van zaagwerk zijn: zaagwerk t.b.v. deur- en raamopeningen, trapgaten, liftschachten, hijsluiken, krimpvoegen en het zagen en/of renoveren van dilataties. Onze vloerzagen worden elektrisch aangedreven of door diesel, met roetfilter voor binnenwerk.
In renovatieprojecten zagen wij met de wandzaag dikwijls de gallerij opstanden af welke vervolgens met een telekraan de container in gehesen en vervolgens afgevoerd worden.

Met onze wandzagen zijn wij in staat om de meest uiteenlopende werkzaamheden uit te voeren in betonwanden en -vloeren van uiteenlopende diktes. De sparing kan in blokken worden uitgezaagd zodat deze beter zijn af te voeren van de werkplek. Indien gewenst worden de hoeken uitgeboord zodat er een zuivere sparing ontstaat. De mogelijkheden en toepassingen zijn bijna eindeloos, neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw project met ons te bespreken. Wij werken in grote delen van het land, zoals bijvoorbeeld in Utrecht, Amsterdam of Zwolle.

 

Heeft u hulp nodig met sloopwerk?