Home / Vloerverwarming infrezen

Contact


Kwakkel BV
Gildestraat 20-A
8263 AH Kampen


038 - 332 59 70


info@kwakkelbv.nl

Vloerver­warming infrezen

Het infrezen van vloerverwarming: deze klus komt steeds vaker voor. Het hebben van vloerverwarming is namelijk allang geen luxe meer. Steeds meer huishoudens gaan overstag. Toch zien veel mensen ontzettend tegen de bijbehorende werkzaamheden op. Het verwijderen van de oude laminaatvloer. De vastgelijmde vloerbedekking. De oude radiatoren. Veel mensen doen dat liever niet zelf. Geniet u ook het liefst van een totaalpakket? Kwakkel BV biedt u de oplossing!

Verschillende methodes

Oude vloeren en verwarmingssystemen verwijderen? Dat is bij Kwakkel BV geen enkel probleem. Wij zijn immers van huis uit een sloopbedrijf. Onze belangrijkste klus is echter het aanbrengen van de sleuven voor uw nieuwe vloerverwarming. Hiervoor gebruiken wij twee verschillende methodes:

Vloerverwarming infrezen

Een veelgebruikte manier om vloerverwarming te plaatsen, is het infrezen ervan. Hierbij worden leidingen een aantal centimeter uit elkaar gefreesd. Voor de hoofdverwarming is de lengte tussen twee leidingen ongeveer 10 tot 15 centimeter. Voor bijverwarming zelfs 20 centimeter. De leidingsleuven worden in een zogenoemde ‘slakkenhuispatroon’ gefreesd. Dit zorgt ervoor dat er beter en gelijkmatiger warmte wordt afgegeven. Na het infrezen van de vloerverwarming, kan de installateur de leidingen aanbrengen.

Het infrezen van vloerverwarming kunnen wij bij Kwakkel BV stofarm uitvoeren. Wij gebruiken namelijk de nieuwste en modernste machines. Daarnaast worden alle vrijgekomen materialen door Kwakkel BV afgevoerd. Wel zo prettig.

De voordelen

Het infrezen van vloerverwarming is een populaire methode. Niet zo vreemd, want het heeft een flink aantal voordelen, waaronder:

  • Geen verhoging van de vloer;
  • Zeer geschikt in bestaande bouw;
  • Directe afwerking van de vloer mogelijk.

Vloerverwarming zagen

Het infrezen van vloerverwarming is lang niet altijd mogelijk. Dit kan namelijk alleen bij zachte vloeren. De zogenaamde zandcementvloeren. In betonvloeren gaat deze vlieger helaas niet op. In deze gevallen dienen de leidingsleuven gezaagd te worden. U hoeft zich echter geen zorgen te maken. Ook deze werkzaamheden kan Kwakkel BV prima voor u uitvoeren.

Laat direct vloerverwarming infrezen!

Een vloerverwarming laten infrezen? Dat is – zeker in een bewoond huis – een ingrijpende klus. Om die reden wilt u enkel met echte professionals zaken doen. Gelukkig zijn de vakmensen van Kwakkel BV in dit werk gespecialiseerd. Neem vandaag nog contact met ons op! Dit kan door te bellen naar 038 – 332 59 70. Of vul gerust ons contactformulier in. Wij staan graag in heel Nederland voor u klaar. Zwolle. Utrecht. Amsterdam. Overal! Dus: wanneer komen wij bij u uw vloerverwarming infrezen?

Heeft u hulp nodig met sloopwerk?