Home / Vloerverwarming

Contact


Kwakkel BV
Gildestraat 20-A
8263 AH Kampen


038 - 332 59 70


info@kwakkelbv.nl

Vloerver­warming frezen

U wilt vloerverwarming in uw huis? Maar u ziet op tegen de werkzaamheden die vooraf gedaan moeten worden, zoals de oude laminaatvloer of vastgelijmde vloerbedekking verwijderen of het verwijderen van de oude radiatoren?

Dan biedt Kwakkel BV u de oplossing.

Kwakkel BV verwijdert alle soorten vloeren en verwarmingsystemen voor u en freest daarna de vloerverwarming in. Vloerverwarming kan op verschillende manieren aangebracht worden. In bestaande woningen wordt dit veelal gedaan door middel van infrezen. Dit wordt door Kwakkel BV stofvrij uitgevoerd. Hiervoor werken we met de nieuwste en modernste machines. De leidingen worden naar wens 10 cm of 15 cm uit elkaar gefreesd voor hoofdverwarming en 20 cm uit elkaar voor bijverwarming.

De leidingsleuven worden in het zogenoemde ‘slakhuispatroon’ gefreesd, dit om een betere en gelijkmatige verdeling van warmteafgifte te krijgen. Na het frezen kan de installateur de leidingen aanbrengen.

In het kort de voordelen van vloerverwarming frezen:
• Geen verhoging van de vloer, dus geen problemen met kozijnen en deuren
• Stofvrij en de vrijkomende materialen worden door Kwakkel BV afgevoerd
• Directe afwerking van de vloer mogelijk
• Zeer geschikt in bestaande bouw of bewoonde woningen.

Frezen is alleen mogelijk in zachte vloeren, de zogenaamde zandcementvloeren. In betonvloeren dienen de sleuven voor de leidingen gezaagd te worden. Ook dit kan Kwakkel BV voor u uitvoeren. Wij werken in grote delen van het land, zoals bijvoorbeeld in Utrecht, Amsterdam of Zwolle.

Heeft u hulp nodig met sloopwerk?