Sloopbedrijf Zwolle

Het is vroeg in de ochtend. In Zwolle parkeert een sloopbedrijf stilletjes zijn bedrijfswagen bij u voor de deur. Eerst een bak koffie en dan gaan de mannen van Kwakkel BV aan de slag. Door de duidelijke afspraken weten zij precies wat er van hun verwacht wordt. Van een klein wandje tot een complete totaalsloop. In ons bedrijf vindt u een betrouwbare partner voor iedere klus!

Verschillende fasen

Er komt heel wat kijken bij het uitvoeren van sloopwerk. Dat weten wij als sloopbedrijf nabij Zwolle maar al te goed. Een project begint bij ons altijd met een gedegen vooronderzoek. Welke onderdelen kunnen wij wel – en vooral ook niet – weghalen? Op basis hiervan maken wij een strakke planning en worden er concrete afspraken gemaakt. De sloop kan eindelijk beginnen! Na de klus leveren onze mannen het afval bij een erkende afvalverwerker in. Netjes gescheiden natuurlijk.

Wetgeving

Er is meestal geen vergunning nodig om een gebouw te slopen. Toch kunt u niet zomaar aan de slag gaan. Bij meer dan 10 m3 aan sloopafval is er namelijk melding bij bevoegd gezag verplicht. In de meeste gevallen is dit de gemeente, maar soms ook het waterschap. Dit komt voor wanneer de sloop in de buurt van water of een waterkering plaatsvindt. In de melding wordt aangegeven of er ook asbest verwijderd zal worden. Een asbestinventarisatie is dan ook verplicht. Gelukkig kan ons sloopbedrijf bij Zwolle u daarbij helpen.

Betonboren in Zwolle

Eind jaren 90 begon Kwakkel BV als een betonbedrijf nabij Zwolle. Sindsdien hebben wij onze diensten verder uitgebreid. Ruim 40 gemotiveerde vakmensen nabij Zwolle houden zich – naast sloopwerk – bezig met betonboren en -zagen, asbestsanering, sleufwerk en andere werkzaamheden. Als bedrijf staan wij bekend om onze concurrerende prijzen, precisie en betrouwbaarheid. Daarnaast profiteert u met ons sloopbedrijf nabij Zwolle ook van innovatieve middelen om overmatige stofvorming tegen te gaan bij beton boren.

Schakel nu een sloopbedrijf in Zwolle in

Heeft u binnenkort een sloopproject op de planning? Van een simpele wand tot totaalsloop. De vakmensen van Kwakkel BV helpen u graag verder. Neem daarom vandaag nog contact met ons op! Vul ons contactformulier in of bel naar 038-332 59 70. Dan regelen wij snel een afspraak. Staat ons sloopbedrijf binnenkort in Zwolle voor u klaar!