Asfalt zagen

Asfalt zagen doen we regelmatig bij wegwerkzaamheden en voor aanpassingen op bedrijventerreinen. Kwakkel BV heeft verschillende geoutilleerde zaagmachines om het asfalt in te zagen. Als specialist op zaaggebied staan wij voor u klaar.

Wat is asfalt zagen?

De naam zegt het eigenlijk al: het zagen in het wegdek voor bijvoorbeeld bermverhardingen, wegreconstructies of aanpassingen in de ondergrondse infrastructuur.

Voor iedere klus

Kwakkel BV heeft een compleet uitgeruste zaagwagen. Met onze dieselzaag voeren we grote en kleine opdrachten voor u uit. Dit varieert van een aantal meters tot vele kilometers zaagwerk.

Onze productiesnelheid is zeer hoog door de inzet van snelle machines. Het verkeer ondervindt minimaal overlast.

Het totaalpakket van Kwakkel BV

Kwakkel BV is specialist in bouwprojecten. Dit betekent dat wij naast asfaltzagen ook andere, relevante werkzaamheden voor u doen. Wij hebben hiervoor de juiste kennis en materialen in huis. Het combineren van onze diensten zorgt voor een snellere doorlooptijd, waardoor een project snel klaar is. Wij doen onder andere: 

Kwakkel BV doet ook kernboringen voor bijvoorbeeld onderzoek naar de opbouw van het asfalt.

Neem direct contact met ons op!

Drempels, goten, dilatatievoegen. Het Nederlandse wegennet verandert continu. Heeft u bij het aanleggen of renoveren van een weg een specialist in het zagen van asfalt nodig? Neem dan vrijblijvend contact op! Wij zijn in het hele land actief, waaronder Zwolle, Utrecht en Amsterdam. Bel bij vragen gerust naar 038 – 332 59 70 of vul ons contactformulier in.