Home / Asfalt zagen

Contact


Kwakkel BV
Gildestraat 20-A
8263 AH Kampen


038 - 332 59 70


info@kwakkelbv.nl

Asfalt zagen

Het zagen in asfalt komt regelmatig voor bij wegwerkzaamheden en voor aanpassingen op bedrijventerreinen. Kwakkel BV is uitgerust met verschillende geoutilleerde zaagmachines om het asfalt in te zagen. Als specialist op zaaggebied staan wij graag voor u klaar.

 

Wat is asfalt zagen?

De naam zegt het eigenlijk al: bij asfalt zagen zaagt men in het wegdek. Het zagen kan onder andere nodig zijn voor bermverhardingen, maar ook voor aanpassingen in de ondergrondse infrastructuur. Ook bij wegreconstructies komt het zagen in asfalt vaak voor.

 

Voor iedere klus

Kwakkel BV beschikt over een compleet uitgeruste zaagwagen ten behoeve van asfaltzagen. Met onze dieselzaag kunnen we zowel grote als kleine opdrachten voor u uitvoeren. Dit kan variëren van een aantal meters tot vele kilometers zaagwerk.

Onze productiesnelheid is – door de inzet van snelle machines – zeer hoog, waardoor het verkeer minimaal overlast zal ondervinden. Dus of het nu gaat om een enkele zaagsnede of 10 kilometer aan zaagwerk: de zaag specialisten van Kwakkel BV kunnen het voor u uitvoeren.

 

Het totaalpakket van Kwakkel BV

Kwakkel BV is specialist in bouwprojecten. Dit betekent dat wij – naast asfaltzagen – ook andere, relevante werkzaamheden voor u kunnen uitvoeren. Wij hebben hiervoor de juiste kennis en materialen in huis. Het combineren van onze diensten biedt grote voordelen. Zo geniet u van een snellere doorlooptijd, waardoor u uw project vlot kunt afronden. Andere diensten die wij leveren, zijn onder andere:

Niet alleen asfalt zagen, maar ook kernboringen voor bijvoorbeeld onderzoek naar de opbouw van het asfalt kunnen wij voor u uitvoeren.

 

Neem direct contact met ons op!

Drempels. Goten. Dilatatievoegen. Het Nederlandse wegennet is continu aan verandering onderhevig. Heeft u bij het aanleggen of renoveren van een weg een specialist in het zagen van asfalt nodig? Schakel dan de professionals Kwakkel BV in. Wij zijn in het hele land actief, waaronder: Zwolle, Utrecht en Amsterdam. Bel bij vragen gerust naar 038 – 332 59 70 of vul ons contactformulier in.

Heeft u hulp nodig met sloopwerk?