Sloopbedrijf Heerde

Bent u op zoek naar een sloopbedrijf in Heerde? Kwakkel BV heeft de nodige ervaring en de juiste vakmensen in huis. Sinds 1999 zijn wij actief en begonnen als betonboorbedrijf, maar inmiddels hebben wij onze werkzaamheden uitgebreid met renovatiesloopwerk, totaalsloop, betonzagen en nog veel meer. Hierdoor is ook ons personeelsbestand gegroeid tot circa 40 vakmensen, elk met hun eigen specialisaties. Hoewel wij gevestigd zijn in Kampen, werken wij als sloopbedrijf door heel Nederland. Zowel bedrijven als particulieren kunnen ons inhuren. Wilt u weten wat het sloopbedrijf van Heerde voor u kan betekenen? Neem vandaag nog contact op met Kwakkel BV.

Circulair sloop

Het sloopbedrijf van Heerde voor totaalsloop en renovatiesloop

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar sloopbedrijf in Heerde en omstreken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in zowel totaalsloop als renovatiesloop en hebben de expertise en ervaring om projecten van elke omvang aan te pakken. Bij totaalsloop slopen wij het gehele gebouw, van de muren en het dak tot aan de fundering. Bij renovatiesloop slopen wij alleen de delen van het gebouw die vervangen of gemoderniseerd moeten worden, terwijl de rest van het gebouw intact blijft. Zo kunt u met het sloopbedrijf van Heerde op een duurzame en kostenbesparende manier uw gebouw renoveren.

Welk materieel en welke machines wij inzetten, is afhankelijk van het project. De materieelkeuze wordt afgestemd op het te slopen object, de omgeving en de bereikbaarheid van de werkplek. Tijdens het project wordt het afval gescheiden en afgevoerd, zodat het makkelijk hergebruikt kan gaan worden of verwerkt kan worden tot een nieuwe grondstof. Wel zo milieuvriendelijk. 

Andere diensten van Kwakkel BV

Naast onze sloopwerkzaamheden biedt het sloopbedrijf van Heerde ook andere diensten aan, zoals betonboren, betonzagen, freeswerk en asbestsanering. Bij betonboren en -zagen worden openingen in beton voor bijvoorbeeld de installatie van leidingen of elektriciteit gemaakt. Freeswerk is een speciale techniek waarbij een dunne laag van een oppervlak wordt verwijderd, zoals beton of asfalt. Hierdoor kan de ondergrond worden voorbereid voor bijvoorbeeld het leggen van nieuwe vloeren. Bij asbestsanering zorgt Kwakkel BV ervoor dat uw pand veilig en grondig wordt schoongemaakt van asbest. Kortom, bij het sloopbedrijf in Heerde kunt u terecht voor een breed scala aan diensten op het gebied van sloop, betonboren, betonzagen en nog veel meer.

Circulair sloop

Sloopbedrijf in Heerde nodig? Schakel Kwakkel BV in!

Heeft u een project waarbij u professionele hulp nodig heeft van een sloopbedrijf in Heerde? Dan bent u bij Kwakkel B.V. aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist in Heerde als het gaat om het slopen van woningen, panden, keukens, badkamers en nog veel meer. Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt het contactformulier invullen of ons bellen op 038 – 332 59 70. Kwakkel B.V. staat voor u klaar als hét sloopbedrijf in Heerde.