Sloopbedrijf Amsterdam

Op zoek naar een sloopbedrijf in Amsterdam? U bent aan het juiste adres bij Kwakkel BV! Wij zijn in 1999 begonnen als betonboorbedrijf, maar gedurende de jaren zijn daar werkzaamheden bijgekomen. Ook het personeelsbestand is uitgebreid. Inmiddels zijn er circa 40 vakmensen in dienst bij ons. Wij zijn al sinds 1999 gevestigd in Kampen, maar werken door heel het land. Sloopwerkzaamheden voeren wij onder andere uit in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en andere kleine en grote plaatsen in Nederland. Wij worden zowel door bedrijven als door particulieren ingehuurd.

Sloopbedrijf Amsterdam, vakkundig en zorgvuldig

Sloopwerkzaamheden lijken vanaf de ‘buitenkant’ misschien heel erg makkelijk. Veel mensen houden er echter geen rekening mee dat er heel wat komt kijken bij het uitvoeren van sloopwerk. Zo dient er eerst een vooronderzoek plaats te vinden. Nadat het vooronderzoek uitgevoerd is, maken wij een planning. Deze planning communiceren wij aan de klant, zodat deze goed op de hoogte is. Vervolgens worden er concrete afspraken gemaakt met de klant. Wanneer de sloopwerkzaamheden uitgevoerd zijn, leveren wij het restafval gescheiden aan bij een erkende afvalverwerker.

Altijd een duidelijk aanspreekpunt bij Kwakkel BV!

Zoals u heeft kunnen lezen, komt er heel wat meer kijken bij sloopwerkzaamheden dan men aanvankelijk denkt. Bij Kwakkel BV heeft u altijd één aanspreekpunt. Dit zorgt ervoor dat u altijd met iemand praat die volledig op de hoogte is van alle sloopwerkzaamheden. Wij kunnen u ook helpen met vloerverwarming frezen of zagen.

Sloopwerk en betonboringen Amsterdam?

Ook voor renovatiesloop kunt u ons inschakelen. Bij renovatiewerkzaamheden is het belangrijk trillingvrij en stofarm te werken. Ter bescherming van de werkplek, schermen wij vloeren en paden volledig af. Zijn de werkzaamheden uitgevoerd? U treft een opgeruimde en schone ruimte aan.

Op zoek naar een sloopbedrijf in Amsterdam? Neem contact op met Kwakkel BV!

Wanneer u sloopwerkzaamheden wilt laten uitvoeren in Amsterdam, bent u aan het juiste adres bij Kwakkel BV. U heeft altijd één aanspreekpunt, waardoor er vlot en efficiënt gecommuniceerd kan worden. U kunt ons bereiken per e-mail: info@kwakkelbv.nl of telefonisch via: 038 – 332 59 70. Ook voor betonboringen bent u bij ons aan het juiste adres.