Vloerver­warming infrezen

Het infrezen van vloerverwarming komt steeds vaker voor. Vloerverwarming is allang geen luxeproduct meer. Steeds meer huishoudens gaan overstag. Toch zien veel mensen tegen de bijbehorende werkzaamheden op. Het verwijderen van de oude laminaatvloer, de vastgelijmde vloerbedekking, de oude radiatoren. Veel mensen doen dat liever niet zelf. Wilt u ook een totaalpakket? Kwakkel BV kan dit voor u invullen!

Verschillende methodes

Oude vloeren en verwarmingssystemen verwijderen voor vloerverwarming is bij Kwakkel BV geen enkel probleem. Wij zijn immers van huis uit een sloopbedrijf. Onze belangrijkste klus is het aanbrengen van de sleuven voor uw nieuwe vloerverwarming. Hiervoor gebruiken wij twee methodes:

Vloerverwarming infrezen

Een veelgebruikte manier om vloerverwarming te plaatsen, is het infrezen ervan. De leidingsleuven worden in een ‘slakkenhuispatroon’ gefreesd. Hierdoor geeft de verwarming beter en gelijkmatiger warmte af. Na het infrezen van de vloerverwarming, brengt de installateur de leidingen aan.

Het infrezen van vloerverwarming doen we bij Kwakkel BV stofarm. Wij gebruiken de nieuwste en modernste machines. Alle vrijgekomen materialen worden door Kwakkel BV afgevoerd.

De voordelen

Het infrezen van vloerverwarming is een populaire methode. Niet zo vreemd, want het heeft veel voordelen, waaronder:

  • Geen verhoging van de vloer;
  • Zeer geschikt in bestaande bouw.

Vloerverwarming zagen

Het infrezen van vloerverwarming kan alleen bij zachte vloeren: zandcementvloeren. In betonvloeren werkt dit niet. Bij een betonvloer worden leidingsleuven gezaagd. Dit kan Kwakkel BV ook voor u doen.

Laat direct vloerverwarming infrezen!

Een vloerverwarming infrezen is – zeker in een bewoond huis – een ingrijpende klus. Gelukkig zijn de vakmensen van Kwakkel BV in dit werk gespecialiseerd. Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 038 – 332 59 70 of door ons contactformulier in te vullen. Wij staan graag in heel Nederland voor u klaar. Zwolle. Utrecht. Amsterdam. Overal! Wanneer komen wij bij u uw vloerverwarming infrezen?