Renovatiebedrijf

Op zoek naar een renovatie bedrijf dat uw renovatie in goede banen leidt. U wilt uw woning of bedrijfspand namelijk onder handen nemen. De keuken. Het toilet. De badkamer. Het maakt niet uit wat uw plannen zijn. Voor het plaatsen van de nieuwe producten staan de dienstverleners in de rij. Maar het sloopwerk dat bij zo’n renovatie komt kijken? Daarbij is het vinden van een geschikte renovatie aannemer minder makkelijk. Gelukkig kan Kwakkel BV u daarbij van dienst zijn. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak!

Renovatie van woning of bedrijfspand

De specialisten van Kwakkel BV houden van veelzijdigheid. In onze werkzaamheden en in onze projecten. Dragen wij als bedrijf bij aan een renovatie? Dan maakt het ons niet uit wie wij tegenover ons hebben staan. Of u nu een aannemer, een vastgoedeigenaar of een particulier bent: wij doen graag zaken met u. Heeft u plannen voor een renovatie? Schakel dan gerust ons als renovatie aannemer in. Enkele voorbeelden van renovatieobjecten zijn:

  • flats;
  • huurwoningen;
  • eengezinswoningen;
  • appartementencomplexen;
  • woon-zorggebouwen;
  • schoolgebouwen;
  • fabrieken;
  • hotels.

De diensten van Kwakkel BV

In het jaar 1999 werd Kwakkel BV als betonbedrijf in Kampen opgericht. Sindsdien is onze kennis en kunde enorm toegenomen. Dit heeft zo zijn uitwerking op onze dienstverlening. Als bedrijf kunnen wij vandaag de dag – ook tijdens een renovatie – de volgende projecten voor u oppakken:

Het spreekt misschien voor zich, maar onze specialisten volgen de meest recente wet- en regelgeving. Tijdens de renovatie van uw woning of vloer, houdt ons bedrijf dus rekening met veiligheid, gezondheid en milieu. Dat is wel zo verantwoord.

Ons bedrijf voor uw renovatie inschakelen?

De knoop is doorgehakt: u heeft uw zinnen gezet op een renovatie. Van een vloer. Van een complete woning. Nu is het tijd om een professioneel bedrijf of aannemer voor uw renovatie in te schakelen. Voor het sloopwerk staan de specialisten van Kwakkel BV graag voor u klaar. Neem daarom vandaag nog contact met ons op. Dit kan door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar 038-332 59 70. Wij denken graag met u mee. Gaat ons bedrijf het sloopwerk van uw renovatie straks in goede banen leiden?